Лип 10, 2014

Фахівці «Фармак» відвідали міжнародну фармацевтичну виставку CPhI China 2014

Наприкінці червня делегація у складі 5 осіб на чолі з генеральним директором компанії «Фармак» Жебровською Філею Іванівною відвідала міжнародну фармацевтичну виставку  CPhI China 2014. Захід проходив у м. Шанхай, Китай.

CPhI China 2014 є однією з найбільших галузевих виставок в Азії. На ній представляють свою продукцію виробники АФІ (активних фармацевтичних інгредієнтів), готових лікарських засобів, біотехнологій, фітопрепаратів, допоміжних речовин; устаткування для фармацевтичної галузі, пакувальних матеріалів, лабораторного обладнання. Переважна більшість експонентів – компанії із Піднебесної.

Слід зазначити, що сьогодні Південно-Східна Азія демонструє швидкий розвиток в галузі фармацевтичних наук та біотехнологій. Основними країнами цього регіону, що створюють найбільше інновацій, є Китай та Південна Корея. Цьогоріч на виставці CPhI China 2014  вони презентували світовій фармацевтичній спільноті свої досягнення – біоподібні та біопокращені речовини та препарати, зокрема з розряду моноклональних антитіл, які знаходяться на різних стадіях дослідження. Патенти на найновіші з цих речовин та препаратів вигасають до 2027 року. Загалом на CPhI China 2014 експонувалося близько 2500 компаній. Виставку відвідали понад 30 тисяч фахівців з різних куточків світу.

Сяркевич Олег, директор з розвитку бізнесу компанії «Фармак»: «Новим напрямком, який ми відпрацьовували на виставці, був пошук напівпродуктів для синтезу підпатентних діючих речовин, що входять до стратегічного продуктового портфелю компанії  2020 року, які в майбутньому планується випускати на новому виробництві в м. Шостка.  Також чималу увагу приділили  пошуку продуктів  у нових нішах, в яких плануємо розвиватися, зокрема, в напрямку жіночого здоров’я».

 

Назад до новин

Ще більше новин