Січ 16, 2024

Фармацевтична компанія «Фармак» передала медичне обладнання Шосткинській дитячій лікарні

Передача обладнання

У грудні 2023 року в компанії за традицією відбувся благодійний ярмарок, під час якого співробітники долучилися до збору коштів для підтримки дитячої лікарні в Шостці. Саме у цьому місті на Сумщині розташоване високотехнологічне виробництво активних фармацевтичних інгредієнтів «Фармак», тому підприємство на постійній основі організовує проєкти для розвитку та підтримки громади. На ярмарку кожен співробітник компанії міг купити ласощі, приготовані дітьми фармаківців разом із батьками, і таким чином допомогти придбати медичне обладнання, яке є вкрай важливим для забезпечення високоякісного лікування дітей у Шостці.

Благодійну ініціативу також підтримав внеском Благодійний фонд Родини Жебрівських. Завдяки цьому вдалося придбати все необхідне устаткування на суму понад 39 тисяч гривень – лічильник лейкоцитарної формули, монітор добового артеріального тиску з комплектуючими та ваги для новонароджених. Закуплене обладнання вже встановили в медичному закладі, де воно допомагає забезпечити найвищий стандарт догляду за малятами, які потребують його найбільше.

Подібні благодійні акції, окрім матеріальної підтримки, цінні тим, що залучають до доброчинності дітей . Турбуючись про інших, вони змалечку навчаються проявляти емпатію та дбати про інших. Ці дві навички незамінні для побудови відповідального і згуртованого суспільства. І ми повинні демонструвати приклад такої доброчинності як на особистому рівні, так і на рівні компаній.

* Благодійний фонд Родини Жебрівських та компанія «Фармак» є частинами діяльності родини Жебрівських та реалізують благодійну та бізнес-діяльність родини.

Назад до новин

Ще більше новин