Лип 21, 2014

«Фармак» оздоровлює працівників на Чорному морі

Цього року в літній період лідер вітчизняного фармацевтичного ринку, компанія «Фармак», планує оздоровити понад чверть працівників та членів їх родин.

Забезпечення оздоровлення та відпочинку працівників та членів їх сімей в літній період є важливою складовою частиною  компенсаційного пакету для співробітників компанії «Фармак». Компанія забезпечує працівників пільговими путівками на власну базу відпочинку «Смуглянка» в смт. Затока Одеської області, у лікувально-оздоровчі санаторії, в табори відпочинку (для дітей фармаківців).

Павло Олексійчук, голова профкому «Фармак»: «Цього року на базі відпочинку «Смуглянка» зможуть оздоровитися понад 600 чоловік – працівники компанії та члени їх родин, близько 200 з них – діти наших працівників. Ще 100 дітей матимуть змогу відпочити та покращити своє здоров’я в оздоровчих дитячих таборах. Слід зазначити, що всі табори, в які ми пропонуємо путівки, пройшли тендери, мають відповідні ліцензії. Також важливим напрямком соціальної роботи в компанії є оздоровлення працівників у санаторіях за різними напрямками захворювань: серцево-судинна система, шлункова, опорно-рухова система та інші. На сьогоднішній день ми маємо достатню кількість путівок, всі бажаючі оздоровитися чи пройти профілактику зможуть їх отримати».

Назад до новин

Ще більше новин