Гру 16, 2014

«Фармак» подарував госпіталю прикордонної служби електрокоагулятор

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі компанія «Фармак», за підтримки Благодійного фонду «Фармак», придбав та подарував Центральному клінічному госпіталю Державної прикордонної служби України електрокоагулятор.

До процесу підтримки госпіталю також долучилися працівники компанії «Фармак». Їх силами був організований та проведений благодійний ярмарок, на якому в якості лотів для продажу представили вироби самих фармаківців та членів їх сімей. Деякі працівники в якості лоту пропонували надання певних послуг: ремонт комп’ютера, проведення фотозйомки тощо.

В ході проведення ярмарку було зібрано більш ніж 20 тис. грн. Благодійний фонд «Фармак» подвоїв цю суму та придбав обладнання для Центрального клінічного госпіталя Державної прикордонної служби України в місті Києві, а саме – Електрокоагулятор високочастотний ЕК-300М1 (комплект). Це унікальний високотехнологічний прилад українського виробництва (виробник – Міжнародна асоціація «Зварювання»), який застосовують для проведення хірургічних операцій.

Олексій Яцюк, менеджер із корпоративної соціальної відповідальності компанії «Фармак»: «В цей складний для країни час багато наших співвітчизників спрямовують свої зусилля на допомогу військовим, що захищають нашу країну на Сході. Фармаківці також не залишилися осторонь цього. Група активістів запропонувала організувати ярмарок виробів ручної роботи на підтримку військових, які знаходяться в госпіталі. Ця ініціатива знайшла широкий відгук в серцях наших колег».

Компанія «Фармак» бажає всім захисникам Вітчизни, які зараз обороняють нашу країну на Сході, сил, наснаги, здоров’я. Повертайтесь живими.

Назад до новин

Ще більше новин