Гру 24, 2014

«Фармак» поповнив офтальмологічний портфель препаратом Віаль Сльоза

Компанія «Фармак» вивела на ринок новий офтальмологічний препарат Віаль Сльоза у формі крапель для очей (10 мл).

Препарат застосовується для попередження та усунення симптомів подразнення чи печіння при сухості та втомі очей, викликаної різними чинниками, а також для захисту від подальшого подразнення.

Євген Шлапак, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: «Щороку продається майже півмільйона флаконів офтальмологічних засобів для зволоження слизової оболонки ока. Це так звані «штучні сльози», що входять в домашню аптечку кожної людини, яка носить контактні лінзи.

Лікарі-офтальмологи радять використовувати препарати «штучної сльози» для лікування синдрому сухого ока*. За статистикою, цим синдромом страждають переважно люди похилого віку (60% від усіх хворих), що мають авітаміноз, ендокринні порушення, період менопаузи, хронічні захворювання ока, нирок та судин.  Тривалий прийом деяких лікарських препаратів (антигіпертензивних, антиаритмічних) призводить до зневоднення організму, знижує вироблення рідини в організмі, що призводить до підвищення в’язкості сліз і зниження їх загального обсягу».

Оксана Єфремова, консультант із маркетингу відділу маркетингу безрецептурних препаратів компанії «Фармак»: «Препарат «Віаль Сльоза» також можна використовувати:

Довідка

*Синдром сухого ока зовні має симптоми, схожі на запалення. Цей синдром супроводжується наступними ознаками: почервоніння очей, відчуття піску, різь, печіння в очах, але причина їхньої появи – не інфекція, а порушення зволоження рогівки ока.

 

 

Назад до новин

Ще більше новин