Січ 11, 2013

«Фармак» розробив препарат для лікування артеріальної гіпертензії Рамізес® Ком

Компанія «Фармак» розробила та вивела на ринок препарат для лікування артеріальної гіпертензії у хворих, яким рекомендована комбінована терапія. Новинка отримала назву Рамізес® Ком. Препарат випускається у формі таблеток.

Рамізес® Ком – це комбінований препарат раміприлу та гідрохлортіазиду. Класична  комбінація цих діючих речовин визнана спеціалістами з усього світу однією з найоптимальніших при лікуванні артеріальної гіпертензії.

Рамізес® Ком випускається в двох дозуваннях: 2,5мг раміприлу/12,5 мг гідрохлортіазиду (по 30 таблеток в упаковці), або ж  5 мг раміприлу/25 мг гідрохлортіазиду (по 30 таблеток в упаковці).

Марія Савельєва, фахівець з маркетингу відділу маркетингу кардіологічних та неврологічних препаратів компанії «Фармак»: «Рамізес® Ком має ряд переваг. Зокрема, це простота та зручність у використанні – всього 1 таблетка 1 раз на добу. Взаємне потенціювання антигіпертензивного ефекту препаратів, що входять у комбінацію, значно збільшує кількість пацієнтів зі стабільним зниженням артеріального тиску. Можливість зниження дозозалежних побічних ефектів як за рахунок зниження доз комбінованих препаратів, так і за рахунок взаємної нейтралізації цих ефектів. Зменшення вартості лікування за рахунок того, що ціна комбінованих препаратів, що входять до складу Рамізес® Ком менша, ніж вартість їх компонентів, виписаних окремо. Рамізес® Ком – найбільш ефективна органопротекція і зниження ризику серцево-судинних ускладнень».

Назад до новин

Ще більше новин