Лис 15, 2013

«Фармак» розширив лінійку бренду Лактіалє

Спеціалісти вітчизняної фармацевтичної компанії «Фармак» доповнили лінійку бренду Лактіалє новою формою – Лактіалє малюк формула. Новинка випускається у формі саше (пакетики) по 0,5 г №14.

Лактіалє малюк формула – спеціально створена форма синбіотика Лактіалє для дітей віком від 6-ти місяців. До складу  синбіотика входить комплекс корисної мікрофлори, який містить 7 колекційних штамів лакто- та біфідобактерій, а також пробіотик – фруктоолігосахариди.

Вікторія Сятиня, консультант з маркетингу відділу маркетингу безрецептурних препаратів компанії «Фармак»: «Лактіалє малюк формула  можна використовувати додатково до раціону харчування дітей як джерело корисної мікрофлори з метою підтримки нормального балансу мікрофлори кишечника в ситуаціях, що пов’язані з підвищенням ризику розвитку кишкових розладів, в тому числі при зміні раціону харчування, переїзді, подорожах; для формування та підтримки природного захисту (імунітету) організму дитини після перенесених захворювань, під час та після лікування антибіотиками й іншими лікарськими засобами. Зручна форма випуску – пакет, вміст якого можна розчинити в улюбленому напої дитини, та прийом – 1 раз на добу, робить комфортним застосування навіть такою категорією  пацієнтів, як маленькі діти.

Слід також зазначити, що застосування пробіотиків маленькими дітьми є дуже актуальним, оскільки в них ще не сформована власна мікрофлора кишечника (мікробіоценоз)».

Нагадаємо, що компанія «Фармак» також випускає Лактіалє в капсулах – для дорослих, та Лактіалє в саше – для дітей віком від 2-х років.

 

Назад до новин

Ще більше новин