Жов 07, 2013

«Фармак» розширив лінійку Вазопро

Лідер фармацевтичного ринку, компанія «Фармак», розширив лінійку препаратів для лікування серцево-судинних захворювань Вазопро. Тепер лікарський засіб випускатиметься у формі капсул 500 мг №60.

Вазопро в капсулах призначається у складі комплексної терапії ішемічної хвороби серця і дисгормональної кардіоміопатії; при гострих та хронічних порушеннях кровопостачання мозку, гемофтальмах та крововиливах у сітківку різної етиології; тромбозах центральної вени сітківки та її гілок. Також препарат призначають при ретинопатії різної етіології, зниженій працездатності, фізичному перенавантаженні, абстинентному синдромі при хронічному алкоголізмі.

Олена Гічко, консультант з маркетингу відділу маркетингу рецептурних препаратів компанії «Фармак»: «В Україні з кожним роком зростає кількість хворих на серцево-судинні захворювання. Лікування є затратним. Щоб зробити його більш доступним та дати можливість хворим пройти повний курс лікування, «Фармак» розробив та вивів на ринок Вазопро у формі капсул. Однієї упаковки препарату вистачає на 1 місяць, тобто для повного завершення лікування після проведення ін’єкційної терапії препаратом Вазопро у формі розчину для ін’єкцій».

Назад до новин

Ще більше новин