Вер 20, 2012

«Фармак» випустив інноваційний назальний спрей Ринт

«Фармак» розширив лінійку назальних препаратів для лікування нежитю. В портфелі компанії з’явився спрей Ринт (діюча речовина – Oxymetazoline). Ринт – перший в Україні назальний деконгестант, який залишається в місці нанесення – не затікає в носоглотку і не витікає назовні.

Новий лікарський засіб має у своїй основі оксиметазолін – судинозвужувальну речовину останнього покоління, що забезпечує швидкий початок дії та тривалий ефект ( до 12 год.), а також максимально обережно впливає на слизову оболонку. Слід зазначити, що оксиметазолін вже використовується у виробництві інших назальних лікарських засобів компанії «Фармак».

До складу препарату входить спеціальна речовина – карбоксиметилцелюлоза, що забезпечує желеподібну консистенцію, коли флакончик зі спреєм знаходиться в стані спокою, та рідку – при збовтуванні, що, відповідно, обумовлює унікальну властивість Ринта – залишатися в місці нанесення.

Вікторія Сятиня, провізор відділу маркетингу безрецептурних препаратів компанії «Фармак»: «Препарат виробляється у двох формах – Ринт назальний спрей та Ринт назальний спрей зволожуючий. Додатковий ефект Ринту забезпечують ефірні олії.  До складу першого входять ментол та камфора, до складу другого – олія ромашки, евкаліптол і гліцерин. Слід наголосити, що екстракт ромашки додатково проявляє протизапальний та ранозагоювальний ефекти. Тому Ринт зволожуючий  особливо доречний, коли у людини подразнена слизова оболонка і виникає печіння при застосуванні інших назальних препаратів». Ринт – продукт для лікування нежитю, який відповідає вимогам найвибагливіших споживачів – забезпечує швидкий та тривалий ефект, не витікає з носа, випускається в зручній формі спрею та в яскравих, сучасних упаковках.»

Назад до новин

Ще більше новин