Гру 01, 2014

«Фармак» вивів на ринок препарат для екстреної терапії кровотеч – Гемотран

Лідер вітчизняного фармацевтичного ринку, компанія «Фармак», вивів на ринок препарат для екстреної терапії  кровотечі – Гемотран®. Новинка випускається у формі розчину для ін’єкцій 50 мг/мл 5 мл №10, 100 мг/мл 5 мл №5.

До складу Гемотрану входить транексамова кислота. Препарат призначається при кровотечах або ризику кровотечі при посиленні фібринолізу як генералізованого (кровотеча під час операції на передміхуровій залозі та в післяопераційному періоді, геморагічні ускладнення фібринолітичної терапії), так і місцевого (маткова, шлунково-кишкова кровотеча,  кровотеча після простатектомії, тонзилектомії, конізації шийки матки, екстракції зуба у хворих на гемофілію).

Алла Мілєвська, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: «В хірургії сьогодні віддають перевагу препаратам транексамової кислоти, оскільки вони мають дуже швидку кровоспинну дію, доведену результатами багатьох міжнародних досліджень.

Клінічно доведено, що препарати транексамової кислоти мають у 10-20 разів більш виражену гемостатичну дію, ніж амінокапронова кислота і десмопресин. Транексамова кислота стоїть на першій лінії в рекомендаціях лікування кровотеч ВООЗ. Недоступність цього препарату для широкого загалу в Україні до сих пір була обумовлена високою вартістю імпортованих препаратів. Вивівши на ринок препарат Гемотран за доступною ціною, «Фармак» сподівається вирішити цю проблему».

Назад до новин

Ще більше новин