Вер 19, 2013

«Фармак» визнали кращим вітчизняним фармвиробником

«Фармак» здобув перемогу в конкурсі «Панацея – 2013» в номінації «Компанія року» серед вітчизняних виробників лікарських засобів.

Напередодні Дня фармацевта «Фармак» вкотре здобув визнання як перший серед вітчизняних виробників ліків за результатами щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея».

Дослідження, за якими визначалися переможці, проводилися аналітичними компаніями Business-Credit та SMD. За основу бралися дані за III і IV квартал 2012 року та І і ІІ квартал 2013 року. Спеціалісти аналізували ряд показників: обсяг та динаміку продажів (в грошах/упаковках); частку ринку, яку займає компанія; роботу, що проводить компанія через медичних представників (лікарі та фармацевти); кількість візитів та якість роботи медичних представників компанії серед лікарів та фармацевтів.

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Панацея – 2013» проходила 18 вересня в приміщенні Національного палацу мистецтв «Україна».

Марко Лаврух, керівник служби зі зв’язків з громадськістю компанії «Фармак» відзначив: «Саме завдяки злагодженій та самовідданій праці всіх фармаківців наша компанія є лідером ринку та вкотре здобуває визнання кращого вітчизняного фармвиробника. В цій нагороді понад 2000 перемог, тому що кожен фармаківець доклав зусилля для того, щоб «Фармак» був кращим у галузі».

Назад до новин

Ще більше новин