Гру 04, 2013

«Фармак» визнано однією з кращих компаній в проектному управлінні в 2013 році

Компанія «Фармак» здобула перемогу в «Рейтингу проектного менеджменту – 2013». Нагородження переможців Рейтингу відбулося 21 листопада 2013 року в столичному готелі «Русь».

Рейтинг виявив та визначив найбільш зрілі компанії з точки зору управління проектами, портфелями проектів та стратегічним портфелем проектів. Дослідження компаній проводилося у вересні-жовтні 2013 року та базувалося на основі оцінки рівня зрілості існуючої системи управління проектами в компаніях-учасниках Рейтингу.

Організаторами дослідження традиційно виступили компанії «Спайдер Україна» та телеканал БТБ. Дослідження проводилося за сприяння відділення РМІ (Project Management Institute, США) в Україні. База дослідження охопила 1000 українських компаній. Організатори отримали 219 результативних анкет, при оцінці яких й були визначені 10 фіналістів «Рейтингу проектного менеджменту – 2013». В числі переможців і компанія «Фармак».

Олена Глушенок, начальник відділу управління проектами компанії «Фармак»: «Компанія «Фармак» вже вдруге бере участь в «Рейтингу проектного менеджменту». Два роки тому, в 2011 році, ми увійшли до 30-ки, а цього року – до 10-ки компаній-фіналістів, які розвивають в себе проектний та портфельний менеджмент. Хочу зазначити, що конкуренти, з якими «Фармак» змагався за перемогу, були дуже сильні – відомі українські компанії, що є лідерами у своїх галузях бізнесу та мають системний підхід в розвитку проектного менеджменту. Високе місце в рейтингу – це оцінка зрілості нашої системи управління проектами».

Назад до новин

Ще більше новин