Лис 03, 2016

«Фармак» взяв участь у міжнародній галузевій виставці CPhI у Барселоні

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі, компанія «Фармак»*, взяла участь як експонент у світовій фармацевтичній виставці CPhI Worldwide 2016, що проходила в Барселоні, Іспанія.

Робочу групу із 23 фахівців очолювала генеральний директор компанії Філя Іванівна Жебровська.

Цьогоріч «Фармак» презентував світовій фармспільноті свої кращі продукти. За період виставки стенд компанії відвідали близько 1000 спеціалістів.

Також на конкурсі CPhI Pharma Awards, що проходив у рамках виставки, було презентовано соціальний проект з підтримки одиноких літніх людей – «Прийомні онуки». Його «Фармак» запустив у 2015 році – до свого 90-ліття. Проект потрапив до списку фіналістів та за оцінкою експертного журі посів друге місце.

В рамках міжнародної фармвиставки пройшла панельна дискусія на тему «Європейський вектор для української фармацевтичної промисловості: виклики чи можливості?» (European vector for Ukrainian Pharma Industry: challenges or opportunities?). В ній взяли участь представники вітчизняних фармацевтичних виробників та європейські експерти. Учасники дискусії, з-поміж яких були й представники «Фармак» обговорили нагальні проблеми українського фармацевтичного ринку та можливості виходу українських фармацевтичних підприємств на європейський ринок.

Філя Іванівна Жебровська, генеральний директор компанії «Фармак»: «Компанія «Фармак» відвідує CPhI Worldwide  вже вчотирнадцяте. Щороку наша команда з великим інтересом їде на цей масштабний профільний захід. По-перше, тут представлений весь світ, найцікавіший досвід та інновації. По-друге, це дає нам можливість тримати руку на пульсі життя та функціонування світової фарми, розробляти та впроваджувати у виробництво нові продукти, нові молекули, пропонуючи таким чином і нові підходи та методи лікування.

Сьогодні участь у CPhI – це кропітка творча робота усіх служб нашої компанії. На виставковому майданчику «Фармак» працювали розробники, логісти та маркетологи, фахівці, що працюють з іноземними ринками тощо».

Цьогоріч на виставці свої стенди репрезентували понад 2500 компаній із понад 150 країн світу. Захід відвідали понад 36 тис. спеціалістів.

* у цінах реалізації кінцевим споживачам, за даними Proxima Research за 2015 рік

Назад до новин

Ще більше новин