Жов 26, 2016

Діабетики високо оцінили «Фармак» та його препарати

Соціально-активна позиція фармацевтичної компанії «Фармак» та препарати підприємства отримали високу оцінку в Міжнародному голосуванні серед людей з діабетом – «DіаБренд».

Біологічно активна добавка «Арфа Комбі» виробництва компанії «Фармак» ввійшла до топ-5 кращих засобів у номінації «Вітамінно-мінеральні комплекси/ БАДи/ функціональні продукти». За соціально-активну позицію «Фармак» здобув «срібло». А в категорії «Пристрій для ін’єкцій – шприц-ручка» посів третю позицію.

Премія «DіаБренд» – це одне з найбільш масштабних голосувань серед людей з діабетом за компанії, що працюють в галузі діабетології та здоров’я загалом.

Тетяна Авраменко, організатор премії та головний редактор журналу «СахарОК»: «Кожен, хто вперше чує про свій діагноз, зустрічається з великою кількістю проблем, пов’язаних зі зміною звичок, способу життя та вибору нових товарів, адаптованих під особливі потреби організму людини з діабетом. Надзвичайно велика кількість реклами, статей, оглядів, відеороликів не можуть дати відповідь на питання «що найкраще?» або «який вибір зробити, якщо немає досвіду?»…

Кращий вибір товарів чи послуг для людини з діабетом базується на порадах та виборі таких самих людей з діабетом, а не думці маркетологів.

Загалом звання лідера за версією премії «DіаБренд» – це «народний вибір», а основний критерій – досвід».

Назад до новин

Ще більше новин