Лют 27, 2015

«Фармак» запустив електронну торгову площадку

Компанія «Фармак» – лідер вітчизняної фармацевтичної галузі, запустила електронний торговий майданчик для потенційних постачальників матеріалів, обладнання, робіт та послуг. Ресурс знаходиться за адресою tenders.farmak.ua.

На електронній торговій площадці можна дізнатися актуальну інформацію про тендери, які проводить компанія «Фармак», умови участі в них та перелік документів, які потрібно надати для участі в тендерах, а також подати електронну заявку на участь в них.

Сергій Брижицький, заступник директора з фінансів компанії «Фармак»: «Фармак» прагне організовувати свою діяльність таким чином, щоб втілювати в життя найоптимальніші рішення для забезпечення процесу виробництва та реалізації власної продукції. Досягнення цієї задачі можливе лише в співпраці з надійними, високопрофесійними компаніями-постачальниками матеріалів, обладнання, робіт та послуг.

Електронна торгова площадка забезпечить відкритий, зручний та простий доступ до інформації, а це, в свою чергу, є однією із ключових вимог конкурентних торгів, результатом яких буде гарантована якість та оптимальна вартість наших лікарських засобів».

Назад до новин

Ще більше новин