Чер 06, 2012

«Фармак» запустив оновлений корпоративний сайт

Лідер вітчизняної фармацевтичної галузі – компанія «Фармак» запустила оновлений корпоративний сайт зі зручною навігацією, інтерфейсом, сучасним дизайном, що відповідає корпоративному стилю компанії.

З 6 червня 2012 року почав роботу оновлений інтернет-ресурс компанії «Фармак». Корпоративний сайт знаходиться за адресою https://farmak.ua/ .

В процесі роботи над сайтом були використані сучасні методи та технології в галузі веб-розробок. Основний акцент зроблено на простоті та зручності навігації, що дозволить користувачам легко орієнтуватися на сайті та максимально швидко знаходити необхідну інформацію.

На новому сайті «Фармак» можна знайти інформацію про діяльність компанії, її історію, проекти, які реалізує «Фармак» в рамках відповідальності перед своїми працівниками, суспільством, по збереженню екології тощо. Тут також розміщено інформацію для інвесторів, новини компанії, повну інформацію про препарати, їх властивості тощо.

Наразі сайт доступний у двох мовних версіях – українській та російській. Найближчим часом також запрацює англійська версія ресурсу.

Назад до новин

Ще більше новин