Тра 25, 2012

«Фармак» названо сумлінним платником податків

Згідно з результатами голосування Вищої рейтингової комісії рейтингу «Сумлінні платники податків України — 2011» фармацевтична компанія «Фармак» отримала перше місце в медичній сфері серед великих підприємств.

Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2011» відбулася 24 травня 2012 року в Міжнародному центрі культури та мистецтв.

Нагадаємо, щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Асоціацією платників податків України з метою посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, а також підвищення загальної культури сплати податків.

Всеукраїнський Рейтинг проводиться у два конкурсні тури. Перший – на обласному (регіональному) рівні, другий тур – на всеукраїнському рівні.

Цього року у Рейтингу взяли участь 1072 підприємства з усіх регіонів України. Визначення переможців Рейтингу відбувалося з числа 338 підприємств-переможців регіонального етапу.

Головними критеріями відбору номінантів, окрім повноти та своєчасності сплати податків, стали: співвідношення суми сплаченого податку на прибуток до отриманих доходів, рівень середньої заробітної плати по підприємству, кількість робочих місць, а також проведення суспільно значущих соціальних програм і благодійних акцій. Подібних цілісних критеріїв відбору, що свідчили б про те, наскільки відповідально та прозоро підприємства виконують свої податкові та соціальні зобов’язання, – у жодному з існуючих загальнонаціональних конкурсів немає.

Назад до новин

Ще більше новин