Кві 17, 2018

«Фармак» запустив освітній проект Farmak_Lab

Понад 30 студентів та викладачів провідних вишів країни підвищили свій рівень знань і побачили, як працює сучасна фармацевтична компанія, завдяки новому проекту ПАТ «Фармак» – Farmak_Lab.

Відкрив захід в. о. Виконавчого директора ПАТ «Фармак» Володимир Костюк. «”Фармак” – одна з найбільших фармацевтичних компаній країни, лідер галузі вже восьмий рік поспіль. Ми працюємо на сучасному обладнанні провідних світових виробників, маємо власну дослідницьку базу – одну з найкращих в Україні. Інноваційні технології, європейські стандарти якості, висококласні фахівці – все це “Фармак”. Тому ми запрошуємо студентів до себе, щоб у них правильно склався образ сучасного фармацевтичного бізнесу», – зазначив він.

«Наш новий освітній проект Farmak_Lab – це унікальна можливість дізнатися про сучасні досягнення фармацевтичної індустрії з перших вуст і можливість зрозуміти, де саме майбутні фахівці зможуть застосувати отримані у виші знання на практиці. Як драйвер фармацевтичної галузі ми відчуваємо перед собою відповідальність за майбутнє сьогоднішніх студентів і майбутнє країни загалом. Ми хочемо, щоби найкращі кадри залишалися в країні. Розвивали галузь, робили нашу державу сильною та незалежною, тому що держава – це ми з вами, і від нас залежить, якою вона буде», – зазначила В. Кондрашихіна, директор із персоналу ПАТ «Фармак».

У межах проекту компанію відвідали студенти 2–5 курсів КНУ ім. Т. Шевченка, КПІ, КНУТД, НУ «Києво-Могилянська Академія», НУХТ. Працівники «Фармак» провели майстер-клас для студентів і відповіли на актуальні для молоді запитання. Також студенти відвідали сучасне європейське виробництво Компанії та побачили, як виготовляються лікарські засоби.

«Участь у проекті Farmak_Lab від компанії «Фармак» була дуже корисна для студентів. Найбільше вразила екскурсія на завод. Ми змогли побачити як працюють ті механізми, які ми бачимо лише у кресленнях та у підручниках. Особливо мені сподобався візит на дільницю водопідготовки. Дуже цікавими були лекції. Звичайно, деякі моменти були досить складними для нас. Але ми, в той же час, зрозуміли, що потрібно знати для подальшої роботи. Загалом саме такий мікс теорії та практики – взірець ефективного та плідного навчання. Приємно було отримати іменні сертифікати. І тепер, з впевненістю можу сказати, що наша ціль – це працювати у «Фармак». Сподіваємось, нас запросять» – поділилася враженнями Катерина Покойовець, студентка 5 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Національного університету харчових технологій (НУХТ)

Назад до новин

Ще більше новин