Жов 03, 2014

«Фармак» запустив сайт косметичного засобу Авуаж®

Компанія «Фармак», лідер вітчизняної фармацевтичної галузі, запустила промо-сайт нового покоління безпечних засобів для контурної пластики – лінійки біогелів Авуаж®.

На ресурсі розміщено інформаційні матеріали про лінійку біогелів Авуаж®: характеристика косметичних засобів, показання до застосування.

Окрім того, на сайті можна прочитати новини про Авуаж®, а також отримати консультацію спеціаліста щодо особливостей препарату та його застосування.

Надія Деркач, консультант з маркетингу компанії «Фармак»: «Промосайт лінійки біогелів Авуаж® – це один із інструментів комунікації з пацієнтами та спеціалістами, який дозволить максимально оперативно та повно висвітлювати інформацію, пов’язану із застосуванням та дією Авуаж® та Авуаж® Плюс. А також стане площадкою для інтерактивної комунікації з цільовою аудиторією».

Довідка

Авуаж® – наповнювачі для контурної пластики, до складу яких входить гіалуронова кислота у вигляді натрієвої солі в концентрації 22 мг/мл.

Гіалуронова кислота у складі біогелів Авуаж® отримана біоферментативним способом із бактеріальної культури стрептококу та стабілізована за допомогою унікальної запатентованої методики —  HESH-технології, завдяки чому наповнювачі володіють «гібридними» властивостями: еластичністю біфазних препаратів і пластичністю  монофазних.

Авуаж® містить гіалуронову кислоту у двох станах: стабілізовану бутандіол дигліцидиловим ефіром і лінійну гіалуронову кислоту.

Унікальність структури гіалуронової кислоти в біогелі Авуаж® дає можливість пролонгування ефекту та досягнення бажаного результату при застосуванні меншого об’єму.

Поперечне зшивання гіалуронової кислоти бутандіол дигліцидиловим ефіром (BDDE) у складі біогелю Авуаж® сприяє збільшенню тривалості дії препарату.

 

Назад до новин

Ще більше новин