Гру 26, 2014

«Фармак» запустив сайт представництва в Киргизії

Лідер вітчизняного фармацевтичного ринку, компанія «Фармак», запустив сайт свого представництва в Республіці Киргизія. Ресурс знаходиться за адресою farmak.kg.

Представництво «Фармак» в Киргизії працює  з лютого  2013 року. Хоча, слід зазначити, що продукція вітчизняного фармвиробника була представлена на ринку Республіки Киргизія ще з середини 1990-х років. За даними інформаційно-аналітичної фармацевтичної бази даних «IMS», сьогодні «Фармак» в Киргизії ввійшов у ТОП-20 найкрупніших фармацевтичних виробників на ринку Республіки Киргизії, займаючи 20-те місце з часткою ринку 1,54 % (у грошовому вимірі, в доларах США), піднявшись у рейтингу на 29 пунктів з 49-го місця у 2013 році.

Сайт представництва має зручний російськомовний інтерфейс та зрозумілу структуру, що дозволяє відвідувачам ресурсу максимум за три кліки знайти усю необхідну інформацію.

Майя Сандульська, керівник департаменту маркетингу експортних ринків компанії «Фармак»: «Сайт представництва нашої компанії в Республіці  Киргизія дозволить поглибити комунікацію з цільовою аудиторією на локальному ринку. Дасть можливість максимально оперативно інформувати про нові препарати, які виведено на ринок Киргизії, соціальні проекти, які реалізовує представництво; повідомляти про діяльність представництва та самої компанії, наявні вакансії, а також отримувати швидкий зворотній зв’язок від пацієнтів, потенційних партнерів, компаній та установ, зацікавлених у співпраці з представництвом».

Назад до новин

Ще більше новин