Тра 05, 2014

«Фармак» звітує про виконання плану з КСВ за 2013 рік

Компанія «Фармак», дотримуючись кращих практик, розпочала звітування про виконання плану дій з корпоративної соціальної відповідальності. Ознайомитись із першими результатами можна на сайті в новому розділі «Звітність».

У 2012 році компанія «Фармак», за консультаційної підтримки E&Y, розробила Стратегію з КСВ, а з 2013 року розпочалась її реалізація. Перший звіт вийшов у вільній формі. Його основна мета – показати зв’язок між стратегічними цілями компанії в галузі КСВ та реальними кроками з їх виконання.

Основні зусилля «Фармак» в сфері КСВ в 2013 році були направлені на впровадження практик КСВ в сферу управління персоналом, зниження екологічного впливу, підвищення ефективності соціальних витрат, просування принципів етичного ведення бізнесу та підвищення прозорості ведення бізнесу.

Діна Немирович, директор зі стратегії ПАТ «Фармак»: «Для компанії «Фармак» сталий розвиток є складовою філософії бізнесу, а соціальна спрямованість закладена в нашій місії. Перший звіт з КСВ є для нас не лише інструментом комунікації із зацікавленими сторонами, але й приводом налагодити систему збору інформації в середині самої компанії. В майбутньому ми плануємо регулярно представляти більші звіти з КСВ, концентруючи зусилля на розширенні їх інформативності».

 

Назад до новин

Ще більше новин