Гру 06, 2022

«Фармак» надав допомогу Армії на понад 45 млн грн

s7be37-24de7bbd5a5a25349fdb8f2491589a5a

Квадрокоптери, автівки, генератори, ліки, радіостанції – це все лише частина допомоги, яку надає компанія «Фармак» та Благодійний фонд родини Жебрівських* Армії. Ця підтримка стабільна з 2014 року, а від початку повномасштабної війни рф проти України стала ще більшою. За ці 9 місяців вона склала понад 45 млн грн.

Зокрема, нашим захисникам вже передали 66 безпілотних літальних апаратів на загальну суму понад півмільйона доларів; 21 транспортний засіб, 12 генераторів, 23 радіостанції, все необхідне для побутового облаштування від металевих ліжок до ковдр і газових плит. Також «Фармак» надає військовим ліки, медичне обладнання, бронежилети, балістичні шоломи, інші засоби індивідуального захисту, термобілизну, маскувальні комплекти, смартфони, планшети, технічне й навігаційне обладнання. 60 співробітників компанії служать в ЗСУ, які також забезпечені всім необхідним.

«Бути разом проти жорстокості і тероризму – наш єдиний вихід. Чим краще оснащені наші бійці – тим ближча до нас перемога, тим більше життів українців ми зможемо зберегти. Ми вдячні нашим військовим за можливість працювати сьогодні і забезпечувати населення України ліками. Підтримка Армії – один із пріоритетів компанії. І ми будемо допомагати, допоки ворог залишатиметься на нашій території», – зазначає Філя Жебровська, Голова Наглядової Ради «Фармак»,  засновниця Благодійного фонду Родини Жебрівських.

У війну не закінчується і стала підтримка освітньої сфери. Цього року «Фармак» і Благодійний фонд Родини Жебрівських спрямували 600 000 грн на облаштування укриттів у 3 школах Києва й Житомирщини, виділили кошти на літній відпочинок у таборі для дітей наших солдат та закупили шкільне приладдя учням села Количівка Чернігівської області, яке одним із перших постраждало від агресії російської армії.

*Правонаступник Благодійного фонду «Фармак»

Назад до новин

Ще більше новин