Лип 28, 2021

«Фармак» нарощує експорт в країни Латинської Америки

Компанія “Фармак” здобула перемогу в міжнародному тендері та готує чергову партію лікарських засобів на відправку до Мексики. Частка експорту в загальному обємі продажів компанії за підсумками 2020 року склала 29,6%, а кількість країн-імпортерів продукції українського виробника виросла до понад 30.

Експансію регіону Латинської Америки компанія «Фармак» розпочала із Мексики. В цій країні першим був зареєстрований та комерціалізований препарат із переліку життєво важливих, який відноситься до лікарських засобів, що застосовуються внутрішньовенно, як засіб для загального наркозу.

Компанія також стрімко нарощує співпрацю з іншими ринками даного регіону: Перу, Колумбія, Ель-Сальвадор, Чилі, Панама, Болівія, та інші латиноамериканські країни.

Вихід на нові ринки є стратегічно важливим для «Фармак». Згідно із відкритими даними Державної митної служби України, частка експорту фармацевтичної продукції компанії «Фармак» серед усіх українських виробників лікарських засобів за 1 півріччя 2021 року сягнула 30,5%.

 «Основною стратегією  «Фармак» у країнах Латинської Америки є збільшення продуктового портфелю на ринках, де компанія вже комерціалізує власну продукцію, а також відкриття нових ринків регіону. Експорт завжди вимагає від компаній релевантної бізнес-моделі, бездоганно якісної продукції, глибоких знань регуляторної специфіки та аналізу ринкової кон’юнктури. Наш досвід та відповідність лікарських засобів високим міжнародним стандартам дозволяють забезпечувати впізнаваність українського виробника далеко за межами України», – зазначає Володимир Костюк, виконавчий директор компанії «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин