Сер 02, 2021

«Фармак» вчетверте отримав премію «Zakupki.Кращі»

У Києві відбулася ювілейна, п’ята, всеукраїнська премія «Zakupki.Кращі». Переможцями стали 23 компанії, які працюють у сфері електронних тендерів. Уже традиційно вони отримали відзнаки у трьох категоріях: «Громадський вибір», «Найкращі результати» та «Експертний вибір».

Лідерів визначали за результатами 2020 року. Ними стали як державні, так і комерційні компанії. Із 2016 року премію «Zakupki.Кращі» вручають замовникам і постачальникам, які є прикладом для всього ринку закупівель.

«Фармак» став переможцем у номінації «Найвідповідальніший замовник» (категорія «Експертний вибір»). Це відзнака для компанії, яка чітко та якісно прописує технічне завдання і активно взаємодіє із постачальниками. Це вже четверта нагорода «Zakupki.Кращі» для «Фармак».

«Ми вже вп’яте відзначаємо тих, чия робота є взірцем для всієї сфери електронних закупівель. Замовників, які ефективно проводять закупівлі й економлять бюджетні кошти. Учасників, що постачають державі якісні товари за конкурентними цінами. Комерційні компанії, які проводять свої закупівлі чесно та відкрито. Ми переконані, що разом зможемо вдосконалити ринок електронних закупівель і зробити його ще простішим для всіх», – зазначила Наталія Ковальова, керівниця торговельного майданчика Zakupki.Prom.

Переможців у категоріях «Експертний вибір» і «Найкращі результати» визначало експертне журі. До нього увійшли фахівці моніторингового порталу DOZORRO і представники майданчика Zakupki.Prom. Експерти оцінювали номінантів за багатьма критеріями та використовували дані модулю аналітики BI.Prozorro.

Найкращих у категорії «Громадський вибір» обирали з допомогою відкритого голосування на сайті премії. Змагання відбувалося між компаніями, які самі номінували себе на звання суперзамовника чи суперпостачальника або ж це зробили їхні партнери.

 

Назад до новин

Ще більше новин