Лип 08, 2020

«Фармак» передав апарат штучної вентиляції легень та засоби індивідуального захисту Шосткінській центральній районній лікарні

У межах надання благодійної допомоги «Фармак» передав апарат штучної вентиляції легень виробництва США ORICARE V8600 інфекційному відділенню Шосткінської центральної районної лікарні.

«Благодійний фонд родини Жебрівських» закупив апарати штучної вентиляції легень американського виробництва, іншу необхідну техніку й засоби індивідуального захисту для облаштування палат інтенсивної терапії лікарень Києва, Шостки Сумської обл. та Ружина Житомирської обл.

«У часи світової кризи та епідемії коронавірусної хвороби як ніколи потрібно об’єднувати зусилля для боротьби за життя та здоров’я людей. Український бізнес за часів карантину не раз продемонстрував готовність підтримувати державу та населення. “Фармак” разом із Всеукраїнською благодійною організацією “Благодійний фонд родини Жебрівських” закупили необхідне обладнання й засоби індивідуального захисту, які разом із лікарськими препаратами направили до 40 медичних закладів у різних частинах України. Інвестиції в соціально значущі проєкти – філософія “Фармак». Компанія інвестує у розвиток 95% прибутку. Збільшуючи виробничі потужності, ми намагаємося мінімізувати вплив на довкілля. За останні 5 років на екологічні проєкти “Фармак” витратив загалом 55,5 млн грн. Загалом на соціальні проєкти та покращення благоустрою міста компанія виділила більше 2 млн грн», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор АТ «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин