Лип 04, 2019

«Фармак» посилив Наглядову раду, запросивши Петра Чернишова увійти до її складу

4 липня на загальних зборах акціонерів АТ «Фармак» було обрано нового члена наглядової ради – Петра Чернишова.

«Фармак» динамічно розвивається, маючи стратегічну мету – розширення території своєї присутності в країнах ЄС, Азії, Північної та Південної Америки, країнах Сходу та Африки. Це стає можливим завдяки безперервному вдосконаленню виробничих, технічних та управлінських процесів.

«Горизонт планування “Фармак” 5–10 років, у цьому особливість генеричної компанії – ми повинні бути постійно в тонусі, впроваджуючи передові технології в усі процеси, щоб іти в ногу з часом, а іноді і випереджати його. Тому Наглядова рада “Фармак” прийняла рішення – зміцнити свій склад, запросивши людину, що має значний досвід роботи в сучасних компаніях, які пройшли шлях інтенсивного зростання та розвитку. Наш вибір припав на Петра Чернишова – людину з багатим досвідом роботи у великих компаніях, стратегічним баченням, вмінням впроваджувати сучасні технології та розвивати бізнес, спираючись на світові тенденції й передові практики. Це той напрям, який вибрав для свого розвитку “Фармак”. У нас амбітні плани, і я впевнена, що Петро зможе швидко розібратися в новій для нього сфері й допоможе компанії тримати обраний курс, досягаючи намічених цілей», – зазначила Філя Жебровська, голова Наглядової ради «Фармак».

Петро Чернишов – відомий український управлінець, інвестор та засновник математичної спільноти Kontora Pi для талановитих дітей-математиків та шкільних вчителів. Компанії під його керівництвом демонстрували зростання.

«Мій управлінський досвід становить понад 20 років – інжиніринг, FMCG, телеком, інвестиційні та освітні проекти. Приєднання до команди фармацевтичного лідера – важливий крок для мене особисто та цікавий виклик як для професіонала-управлінця. “Фармак” – це українська компанія із визначною історією, якій вдалося стати провідним інноваційним підприємством. Моя мета – допомогти досягти подальшої стратегічної мети – наростити присутність на європейському ринку, одночасно сприяючи розвитку в Україні як серйозного R&Dцентру та провідного вітчизняного виробника», – зазначив Петро Чернишов.

Петро Чернишов закінчив механіко-математичний факультет Уральського державного університету, а згодом здобув ступінь MBA у Кінгстонському університеті, Велика Британія.

Назад до новин

Ще більше новин