Бер 14, 2023

«Фармак» представив свої ліки на Європейському конгресі радіології у Відні

На початку березня у столиці Австрії пройшов Європейський конгрес радіології (European Congress of Radiology). Делегація компанії «Фармак» взяла участь у заході та представила міжнародній спільноті стенд із 3-ма контрастними лікарськими засобами власного виробництва.

ECR є однією з найбільших медичних подій у Європі та другою за величиною подією радіологів у світі. Цьогоріч у заході взяли участь понад 25 000 радіологів із понад 120 країн світу. Виставка займала 26 000 квадратних метрів і демонструвала найновіші продукти та послуги 257 експонентів із 33 країн у галузі радіології.

На виставці «Фармак» представив магнітно-резонансні контрастні засоби, а також рентгеноконтрастний лікарський препарат. Компанія є не лише лідером українського ринку з даною продукцією, а і експортує препарати до ЄС та інших країн світу, серед яких Німеччина, Польща, Велика Британія, Казахстан та Молдова.

IMG_20230307_153852_951

Окрім візиту багатьох українських радіологів та радіографів, стенд «Фармак» відвідали дистриб’ютори з Австрії, Франції, Німеччини, Ірландії, Литви, Індії, Мексики, Румунії, Саудівської Аравії та Іраку.

Назад до новин

Ще більше новин