Жов 11, 2024

Farmak представив свої ліки на міжнародній виставці CPHI 2024 у Мілані

20241008_102743

Лідер ринку лікарських засобів в Україні*, компанія Farmak, взяла участь у одній з найпрестижніших фармацевтичних подій світу — виставці CPHI 2024, що відбулася 8-10 жовтня у Мілані, Італія. Цього року виставка зібрала понад 2400 експонентів і 62 тисячі відвідувачів із понад 166 країн світу, а також понад 150 експертів-спікерів, що обговорювали ключові інновації та тенденції фармацевтичної індустрії.

На виставці CPHI Milan 2024 Farmak презентував свої терапевтичні рішення та стратегічний продуктовий портфель, який включає складні генеричні лікарські препарати, контрастні лікарські засоби для проведення МРТ та КТ, напрямок анестезіології, інтенсивної терапії, а також безрецептурні ліки.

CPHI — це важлива подія для міжнародної фармацевтичної спільноти, яка виступає платформою для укладення нових партнерств, обміну досвідом та вивчення сучасних розробок у галузі.

Відповідно то корпоративної стратегії Farmak 2.0.: «Від локального до глобального успіху», компанія активно розширює свою міжнародну присутність і продовжує експансію на нові ринки. Наприкінці вересня було придбано британську групу компаній A&S Pharma Holdings Ltd., до цього – розширено присутність у Польщі, Чехії та Словаччині за рахунок купівлі маркетингових компаній. Наприкінці 2024 р. відбудеться відкриття власного виробництва в Барселоні, Іспанія.

*за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research у 2023 році

 

Назад до новин

Ще більше новин