Сер 05, 2020

«Фармак» пройшов аудит польськї компанії без зауважень

Перевіряючі відзначили високий рівень організації аудиту та професіоналізм персоналу «Фармак». Успішне проходження перевірки дає можливість виходу на європейський ринок Інозина Пранобекс.

 

Дистанційний аудит проводила компанія Aflofarm Farmacja Polska Sp. z.o.o. Інспектори перевірили документацію, яка декларувала відповідність процесу виробництва субстанції, контролю якості, зберігання та належного функціонування фармацевтичної системи якості вимогам GMP. В ході перевірки аудиторам продемонстрували фотопрезентації обладнання та приміщень, задіяних у виробництві, контролі якості та зберіганні АФІ.

 

На разі тривають роботи по реєстрації щодо внесення даного АФІ до реєстраційного досьє ЛЗ польської компанії-аудитора. Реєстрація відбувається відразу в 7-ми європейських країнах.

 

Нагадаємо, щороку компанія «Фармак» проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок. Виробничі потужності, дослідницька база, лабораторно-технічний комплекс підприємства мають міжнародну сертифікацію та відповідають високим вимогам європейських стандартів. На виробництві впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Сьогодні всі виробництва готових лікарських засобів мають національний сертифікат GMP, 14 з них сертифіковані європейськими регуляторними органами Хорватії, Польщі, Німеччини. 95% продукції «Фармак» випускаються на цих сертифікованих дільницях.

Назад до новин

Ще більше новин