Сер 14, 2023

«Фармак» виділив 1,3 млн грн на відзнаку заслуг українських медиків

 9 серпня 2023 року у Києві відбулася щорічна церемонія нагородження кращих медичних працівників «Орденом Святого Пантелеймона». Компанія «Фармак» та Благодійний фонд Родини Жебрівських* виділили 1 300 000 грн на відзнаку заслуг українських медиків.

DSC_0302

«Орден святого Пантелеймона» – найвища нагорода за професіоналізм та милосердя, яку вручають працівникам медицини за вагомий внесок у галузь охорони здоров’я. Цього року «Медичні Оскари» отримали 47 номінантів. Серед них – лікарі, медсестри, військові хірурги, педіатри, керівники медичних установ, науковці.

Кращих медиків обирали у таких номінаціях – «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків) та «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для військових медиків).

DSC_0215

«Ця нагорода символ визнання доблесті і самовідданості наших медичних працівників, які кожного дня рятують життя і забезпечують здоров’я наших співвітчизників. Ми цінуємо їхню невтомну роботу, як в тилу, так і на передовій, та хочемо, щоб вони відчували нашу повагу і підтримку. Велика вдячність їм за їхнє самопожертвування, завдяки якому ми можемо залишатися вільним та здоровим народом», – зазначила Голова Наглядової ради «Фармак» Філя Жебровська.

Філя Іванівна Жебровська, Голова Наглядової ради компанії «Фармак» та засновниця Благодійного фонду Родини Жебрівських, стала членом Поважної ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» в липні 2017 року. З того моменту «Фармак» вже всьоме виступає спонсором нагороди. За цей час компанією було виділено понад 7 млн гривень для відзнаки кращих медиків.

 

 

Назад до новин

Ще більше новин