Кві 27, 2023

«Фармак» визнано кращим роботодавцем за версією Forbes та Work.ua

Видання Forbes спільно з сайтом пошуку роботи Work.ua обрали кращих роботодавців країни. І у фармацевтичній галузі ним стала компанія «Фармак».

Як зазначає видання, це перше дослідження під час повномасштабної війни. Опитування стало наймасштабнішим в історії Forbes – у ньому взяли участь понад чверть відсотка усіх зайнятих людей в Україні. Рейтинг складався на основі голосування співробітників підприємств, які взяли участь в опитуванні.

Пріоритетною для співробітників підприємств стала матеріальна компенсація за трудову діяльність. В свою чергу, компанія «Фармак» з початку повномасштабного вторгнення не зупиняла фінансову підтримку співробітників. Підвищила зарплати та продовжила виплати бонусів всім працівникам. А тим, хто постраждав під час війни, компанія надавала додаткову матеріальну допомогу.

Під час війни не менш важливими є безпечні умови роботи. «Фармак» інвестував 24 млн грн в оснащення сучасних укриттів на заводах у Києві та Шостці. Сховища компанії здатні витримати бомбовий чи ракетний удар, а також, завдяки потужним фільтраційним системам, захистити від хімічної, бактеріологічної та радіаційної небезпеки.

Також співробітники підприємства мають хороший соціальний пакет з медичним страхуванням, можливості професійного та особистісного розвитку, щорічного скринінгу здоров’я та програми з підтримки ментального здоров’я.

«Втретє Forbes та Work.ua проводять рейтинг кращих роботодавців і втретє «Фармак» входить до їхнього числа. Для нас це – важливе визнання, адже воно є результатом незалежного опитування безпосередньо працівників. Важливо отримувати такий зворотній зв’язок як підтвердження того, що ми на правильному шляху, що наша HR-стратегія – ефективна. Загалом, у її основі лежить повага та турбота про співробітників. Ми розуміємо, що саме професійна і згуртована команда – основа успіху нашої компанії. І вдячні команді «Фармак», яка своїми оцінками показала, що цінує те, що компанія робить для працівників», – зазначає директор з персоналу «Фармак» Вікторія Кондрашихіна.

Назад до новин

Ще більше новин