Тра 01, 2023

«Фармак» у ТОП-15 компаній-роботодавців воєнної доби за версією видання «Ділова столиця»

Видання «Ділова столиця» опублікувало щорічний рейтинг кращих роботодавців країни. Цьогоріч до уваги бралася HR-стратегія підприємств під час війни. «Фармак» увійшов до числа 15 кращих роботодавців та єдиним серед українських фармвиробників.

На думку «Ділової столиці», кращі роботодавці повинні гарантувати безпеку своїм співробітникам, максимально зберігати робочі місця, підтримувати психологічне здоров´я працівників, допомагати своїм співробітникам у лавах ЗСУ і ТрО та сприяти боєздатності країни.

Серед надійних роботодавців, яких відмітило видання, також «Київстар», «ДТЕК», «МЕТІНВЕСТ», «МХП», «Фокстрот», «Філіп Морріс», «Біосфера» лінія магазинів «EVA» та інші.

У свою чергу «Фармак» запровадила 3-ступеневу HR-стратегію, яка включає: підтримку співробітників з прифронтових територій, забезпечення всім необхідним працівників у лавах ЗСУ та створення гідних і безпечних умов праці у компанії.

Компанія релокувала до Києва своїх фахівців із Харкова, де мала дослідницьку лабораторію. Медпрацівників з окупованих територій та регіонів, де ведуться активні бойові дії, було працевлаштовано в більш безпечних містах України. Компанія виділила 4 млн грн на допомогу працівникам, що втратили житло через воєнні дії.

Понад 70 співробітників, які пішли на фронт, «Фармак» забезпечила військовою амуніцією, на постійній основі закуповує для них дрони, прилади нічного бачення, автівки тощо.

Компанія інвестувала у заводи в Києві та Шостці 24 млн грн на оснащення сучасних укриттів, що здатні витримати бомбовий чи ракетний удар, а також захистити від хімічної, бактеріологічної та радіаційної небезпеки.

З 24 лютого 2022 р. «Фармак» не припиняв фінансову підтримку співробітників. Компанія навіть підвищила зарплати всім працівникам та продовжила нарахування бонусів.

Співробітники підприємства мають хороший соціальний пакет з медичним страхуванням, можливості професійного та особистісного розвитку, щорічного скринінгу здоров’я тощо.

Назад до новин

Ще більше новин