Жов 12, 2016

Фармаківці підтримали сім військових частин

Працівники фармацевтичної компанії «Фармак» та Благодійний фонд «Фармак» вкотре активно долучилися до підтримки українських військових. Фармаківці зібрали понад 700 тис. грн, які спрямували на допомогу семи військовим частинам. 

Протягом двох місяців у компанії «Фармак» проходила акція «Працюю один день для армії». Кожен працівник підприємства міг долучитися до неї, перерахувавши свій денний заробіток задля допомоги військовим, що боронять кордони держави на сході України. До акції долучилися майже 750 фармаківців. Було зібрано понад 700 тис. грн.

Всі кошти спрямували на допомогу українським військовим, що воюють у зоні АТО. Загалом – це сім військових частин. Спільними зусиллями фармаківців та Благодійного фонду «Фармак» вдалося придбати для захисників: два пересувні будиночки, обладнані меблями, кондиціонерами, холодильником та посудом; шини та запасні частини для ремонту техніки, дизельний генератор, мобільні кондиціонери, фаркопи, необхідну амуніцію та технічне забезпечення, а також ліки, реагенти та мобільний електрокардіограф для мобільного госпіталю.

Нагадаємо, що це вже третя акція такого характеру, організована компанією «Фармак» на підтримку українських військових.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Активну допомогу нашим захисникам надаємо ще з березня 2014 року. Ми усвідомлюємо, що без сильної армії, котра має все необхідне, неможливо протистояти агресору та захищати цілісність та свободу нашої держави. Тому й фармаківці, й Благодійний фонд «Фармак» спрямовують свої зусилля на допомогу захисникам. Ми тричі проводили на підприємстві акцію «Працюю один день для армії». Закуповували для військових амуніцію, військову форму, взуття; аптечки з медикаментами, необхідними у польових умовах, тощо. Загалом з початку 2014 року на допомогу військовим було спрямовано понад 5 млн грн. Ми й надалі підтримуватимемо наших захисників, що обороняють кордони України від агресора.

14 жовтня ми святкуватимемо День захисника України. Це гарне свято з давнім козацьким корінням. Свято мужності, сили й відваги. Всі ці риси притаманні кожному захиснику, який боронить в такий скрутний час нашу країну. З-поміж них є й чимало фармаківців. Тож з нагоди свята щиро вітаю усіх мужніх та відважних чоловіків. Бажаю їм міцного здоров’я, сили, наснаги, терпіння й віри в перемогу. А ми будемо з вами до переможного кінця!».

Назад до новин

Ще більше новин