Лип 15, 2021

Філя Жебровська – одна з найвпливовіших жінок України

Наприкінці червня журнал «Фокус» традиційно опублікував рейтинг найвпливовіших жінок 2021 року, до якого увійшла співвласниця та голова Наглядової ради фармацевтичної компанії «Фармак» Філя Жебровська.

Складаючи список кандидаток, чиї слова і справи для України є найважливішими та найвагомішими, редакція брала до уваги думки експертів у сферах політики, економіки, соціальної сфери та культури. Враховували, наскільки значний вплив мають представниці на прийняття державних рішень, формування громадської думки, наскільки серйозно впливають на бізнес і формування позитивного іміджу України.

Під керівництвом Філі Жебровської «Фармак» став лідером фармацевтичного ринку України. Сьогодні продукція компанії представлена в понад 30 країнах світу. Щорічно компанія випускає 20 нових лікарських засобів і продовжує інвестувати в розвиток економіки України. У 2020 році компанія відкрила високотехнологічний цех з випуску асептичних лікарських засобів, інвестиції у який сягнули 50 млн євро. Наразі розпочали будівництво інноваційного R&D-центру, у якому розроблятимуть сучасні складнокомпонентні лікарські препарати. Аналогів майбутнього науково-дослідницького центру в Україні не існує.

Усі ці досягнення стали можливими завдяки стратегічному баченню та закладеним Філею Жебровською підходам до ведення бізнесу.

Назад до новин

Ще більше новин