Лип 08, 2021

«Фармак» у рейтингу топ-25 кращих програм КСВ

25 кращих програм із корпоративної соціальної відповідальності було представлено у рейтингу видання “Власть денег”.

Експерти видання вивчали кейси компаній та обрали лідерів – компанії, які в 2020–2021 рр. реалізували найбільш результативні та успішні програми. При складанні рейтингу використовувалися дані з відкритих джерел, повідомлення ЗМІ, думки експертів. Представлені компанії з різних галузей та регіонів України.

«Складаючи топ-25, ми хотіли підкреслити досягнуті позитивні результати, тому представляємо компанії, що реалізують в Україні найкращі програми корпоративної соціальної відповідальності, в алфавітному порядку, без ранжирування за номерами.» – коментують організатори рейтингу.

Проекти «Фармак» – серед лідерів. Протягом непростого 2020 року компанія продовжила йти шляхом сталого розвитку. Експертами було відзначено:

«Для «Фармак» відповідальне лідерство – це бути рольовою моделлю в галузі. Вести бізнес чесно та прозоро. Бути надійним партнером держави та системи охорони здоров’я України, взірцевим роботодавцем та гідним членом місцевої громади. Задавати правильні тренди у розвитку української фармацевтики, підтримувати освіту та науку, будувати імідж українського бізнесу закордоном. І, звичайно, усвідомлювати і мінімізувати свій вплив на навколишнє середовище.» – коментує Євгенія Піддубна, директор із корпоративних комунікацій «Фармак».

Повний перелік кращих програм корпоративної соціальної відповідальності за посиланням.

Назад до новин

Ще більше новин