Жов 24, 2018

Філя Жебровська серед найвпливовіших жінок України

Голова наглядової ради ПАТ «Фармак» Філя Жебровська увійшла до рейтингу найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус».

Формула успіху Філі Іванівни Жебровської – вірити в себе й бути впевненою, що кожний крок у житті не випадковий. Ставлю ціль і крокую чітко визначеним шляхом і розумію, що це моя ціль і я мушу її досягти.

У 2017 році Філя Жебровська очолила Наглядову раду ПАТ «Фармак» і зосередилася на стратегічному управлінні компанією. У 2018 році «Фармак» зберіг лідерство на фармацевтичному ринку України за обсягами продажів. Компанія залишається беззмінним лідером фармринку понад 8 років, завдяки високій якості продукції, що випускається, безперервного вдосконалення та впровадження інновацій у бізнес і виробничі процеси.

Компанія активно нарощує експортний потенціал. За результатами 9 місяців 2018 року експорт «Фармак» зріс на 15% проти аналогічного періоду 2017 року і становить майже чверть усіх продажів компанії.

Стратегічна мета компанії – збільшити експорт до 40% до 2020 року, насамперед шляхом збільшення продажів у Європу і відкриття нових ринків. ПАТ «Фармак» продовжить розвивати свою присутність на ринках Європейського Союзу. «Фармак» планує акцентувати свою увагу на ринках Німеччини і Великобританії – найбільших ринках регіону. Також одним із пріоритетних напрямів розвитку бізнесу компанії є Південно-Східна Азія, зокрема В’єтнам, Індонезія, Філіппіни.

Рейтинг журналу «Фокус» «100 найвпливовіших жінок України» цьогоріч вийшов уже втринадцяте. Рейтинг було складено редакційною колегією журналу «Фокус». В обговоренні списку брали участь експерти у сфері політики, економіки, громадських процесів та культури. Їхня думка враховувалася на умовах анонімності. Претенденток оцінювали за п’ятьма критеріями: можливість впливати на державні рішення та на громадську думку, бізнес-вплив, особиста відомість та родинні зв’язки.

Назад до новин

Ще більше новин