Жов 23, 2018

ПАТ «Фармак» нагородив збірну команду УФАМ – абсолютного чемпіона світу з футболу серед лікарів

Команда мастерс УФАМ (вікова категорія «45+») здобула переконливу перемогу у всесвітніх футбольних змаганнях World medical football championship, які пройшли в Празі. Це щорічні змагання, які об’єднують команди лікарів із понад 20 країн світу. Члени збірної отримали пам’ятні нагороди від ПАТ «Фармак».

Привітати чемпіонів прийшли Ілик Роман, Заступник міністра охорони здоров’я України, Гінзбург Валентина, Директор Департаменту охорони здоров’я КМДА, Поворозник Микола, Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації, Гутцайт Вадим, директор департаменту молоді та спорту КМДА, Задорожний Микола, заступник Голови київської профспілки працівників ОЗ, Татаркін Денис, директор клініки «Медиком», Володимир Костюк, Виконавчий директор ПАТ «Фармак», Сусана Халілова, директор із маркетингу та продажів ПАТ «Фармак» та інші представники «Фармак» та УФАМ.

«Фармак» продовжує активно співпрацювати з Українською асоціацією медиків (УФАМ). Ми підтримуємо всі спортивні ініціативи УФАМ, демонструючи єдність із лікарями України в цінностях здоров’я та активного способу життя. Коли лікарі своїм прикладом показують, що шлях до здоров’я – спорт. Це переконливо. Ми дуже раді, що за нашої підтримки УФАМ показали добрий результат. Упевнений, що співпраця принесе багато яскравих перемог і ми досягнемо нашої спільної головної мети – здорової, сильної держави», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор Пат «Фармак».

«УФАМ – це велика родина, що об’єднує лікарів зі всієї України, для яких здоровий спосіб життя – це окрема філософія. Поєднувати професійну діяльність лікаря та потяг до футбольного поля стає реальним, коли є підтримка однодумців-уфамівців, членів родин, а також надійних партнерів. Вдячні компанії “Фармак”, лідеру фармацевтичного ринку, за активну підтримку у всіх наших спортивних ініціативах. Приємно, коли лідери вітчизняного бізнесу стають на сторону популяризації здорового способу життя, надають підтримку спортивним об’єднанням і надихають прикладом інших», – зауважив Олександр Балицький, Голова УФАМ

Довідка:

Українська футбольна асоціація медиків (УФАМ) – це молодий і динамічний рух, який об’єднав приблизно 500 лікарів різних спеціальностей та налічує 15 осередків в Україні. У межах діяльності організації на постійній основі проходять турніри та чемпіонати з футзалу та вуличного футболу в різних областях. Також українська збірна щорічно бере участь у світовому Чемпіонаті з футболу серед лікарів, учасниками якого є понад 20 команд зі всього світу. 2017 року ПАТ «Фармак» та УФАМ підписали Меморандум про співпрацю з метою закріплення партнерських відносин в організації спортивних заходів та інформаційній підтримці організації.
Ставши генеральним партнером Української футбольної асоціації медиків, ПАТ «Фармак» продовжує транслювати філософію якісного та здорового способу життя Україні та за її межами.

 

Назад до новин

Ще більше новин