Бер 31, 2015

Фотографія «Фармака» перемогла на конкурсі «Розкажи про КСВ своєї компанії»

Фотографія «Фармака» перемогла у номінації «За виразне фото» на конкурсі в рамках фотовиставки кращих соціальних проектів українського бізнесу «Розкажи про КСВ своєї компанії».

На конкурс було направлене фото із події «Родинна олімпіада», яке організувала компанія в м. Шостка в вересні 2014 року. Автор фото – Сергій Незнамов.

Марина Саприкіна, керівник «Центру розвитку КСВ»:

«Це перша така виставка в Україні. Вона відбувається в рамках проекту «КСВ державних агенцій», за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Мета виставки – надихнути інші компанії, в тому числі і державні, реалізовувати соціальні проекти. В подальшому виставка пройде у Львові, Дніпропетровську, Харкові, Одесі.

Було багато критеріїв відбору робіт в конкурсі – це і відображення суті проекту на фото, і залучення партнерів, і вплив та масштабованість проекту. Але ми не забуваємо, що це Фотоконкурс. Тому була введена номінація «За виразне фото». Фото «Фармака» ідеально підійшло в цій номінації, воно різнопланове, в динаміці, а таке фото важко зробити».

Виставка відбувається в музеї сучасного мистецтва України (вул. Фрунзе, 41) (колишній пивзавод «Поділ») з 30 березня по 2 квітня 2015 року, вхід безкоштовний.

Назад до новин

Ще більше новин