Бер 18, 2015

«Фармак» нагородив дітей, що долучилися до екоініціатив компанії

Компанія «Фармак» нагородила діток фармаківців, що долучилися до екологічних ініціатив компанії. Для малечі було організовано конкурс, за умовами якого вони мали виготовити святкові прикраси із вторинної сировини. Нагородою для дітей став святковий захід, організований підприємством у дитячому містечку професій у м. Києві.

Традиційно впродовж останніх років «Фармак» організовує для діток своїх працівників конкурси, пов’язані з життям та діяльність компанії. Цього разу компанія вирішила долучити дітей фармаківців до діючих на підприємстві екологічних ініціатив.

Перед малечею стояла задача виготовити святкові прикраси із вторинної сировини. Майже 100 діток віком від 2-х до 16-ти років надали на конкурс свої роботи. Дитячі вироби вражали фантазією та різноманіттям матеріалів, які було використано для їх виготовлення.

В якості подарунка для малечі організували свято в місті професій. Там діти мали змогу не лише розважитися та відпочити, але й дізнатися про безліч існуючих професій, і навіть спробувати себе в якості спеціаліста того чи іншого напрямку.

Марко Лаврух, начальник сектору зі зв’язків з громадськістю компанії «Фармак»: «Такі заходи дозволяють членам сімей фармаківців долучитися до життя компанії, більш глибше зрозуміти чим живе підприємство, які задачі ставить перед собою тощо. Окрім того, згуртовує сім’ї, тому що більшість конкурсних робіт – це спільна робота дітей та батьків.   Усе це формує дух єдності та дає відчуття того, що кожен, хто працює в компанії, а також члени їх сімей є частинкою великої родини «Фармак».  

Назад до новин

Ще більше новин