Січ 13, 2014

Гліятон – новинка для лікування порушень мозкової діяльності

Спеціалісти національної фармацевтичної компанії «Фармак» розробили та вивели на ринок препарат для лікування важких станів та хронічних порушень мозкового кровообігу, розладу розумової активності мозку – Гліятон (холіна альфосцерат). Новинка випускається у формі розчину для ін’єкцій у ампулах по 1000 мг №5 та 500 мг №5.

Компанія «Фармак» активно працює в напрямку лікування серцево-судинних захворювань. Зокрема, значна увага приділяється повноцінному забезпеченню якісного та доступного лікування важких станів та хронічних порушень мозкового кровообігу, розладів розумової активності. З цією метою фахівці компанії розробили та вивели на ринок препарат Гліятон (холіна альфосцерат).

Гліятон призначається в гострий період черепно-мозкових травм, при порушенні свідомості, коматозних станах, вогнищевій півкульній симптоматиці; дегенеративно-інволюційних мозкових психоорганічних синдромах, цереброваскулярній недостатності; первинному та вторинному порушенні розумової діяльності, порушенні пам’яті, сплутаності свідомості, дезорієнтації. Також препарат показаний при емоційній нестабільності, дратівливості, байдужості; псевдомеланхолії у людей літнього віку.

Гліятон – це препарат, що «пробуджує» (виводить) хворих із коми, підвищує якість життя пацієнтів: покращує пам’ять, розумову активність мозку після перенесених травм або внаслідок цереброваскулярної недостатності.

Курс лікування препаратом становить 2-3 тижні.

Назад до новин

Ще більше новин