Січ 27, 2017

ІТ-директор «Фармак» Едуард Савушкін – BEST CIO 2016

Директор з інформаційних технологій компанії «Фармак» Едуард Савушкін став переможцем Дев’ятого всеукраїнського конкурсу ІТ-директорів BEST CIO 2016 в номінації «Фармацевтична та хімічна промисловість». 

Організатором проекту виступає видання «Компьютерное Обозрение». Мета конкурсу – визначити найбільш професійних ІТ-менеджерів, що досягнули в 2016 році найбільшого успіху в розвитку інформаційних технологій на українських підприємствах. Партнерами конкурсу стали компанії HP, IBM, CheckPoint, NetApp, Avalis, De Novo та «Укртелеком».

Едуард Савушкін, ІТ-директор компанії «Фармак»: «Спеціалісти з інформаційних технологій компанії «Фармак» – це команда професіоналів, які добре знають свою справу. Новітні підходи, впровадження інноваційних технологій, вирішення завдань, що допомагають бізнесу стати більш ефективним – задачі, над якими ми працюємо щодня. І перемога в конкурсі BEST CIO 2016 – це перемога кожного, хто працює в ІТ-команді «Фармак».

Визначення кращих ІТ-директорів відбувалося в два етапи. На першому оцінювали зрілість ІТ-інфраструктури підприємства, на якому працює СІО, ефективність використовуваних апаратно-програмних рішень та досконалість системи управління ІТ. На другому – проводилася безпосередня оцінка персонального внеску керівника ІТ-напрямку. До складу журі конкурсу BEST CIO 2016 увійшли топ-менеджери компаній-партнерів, минулорічні переможці конкурсу, а також низка експертів вітчизняного ринку інформаційних технологій.

Назад до новин

Ще більше новин