Кві 11, 2016

Команда «Фармак» серед переможців «Кубку здоров’я»

Команда компанії «Фармак»зайняла ІІІ місце у Чемпіонаті міста Києва з міні-футболу серед керівного складу підприємств, організацій та установ – «Кубок здоров’я».  Соціально-благодійний захід відбувся 9 квітня на стадіоні  гімназії «Київська Русь». Змагання були присвячені Всесвітньому  Дню здоров’я.

Учасниками  турніру були такі команди: «Депутати Київради», «Фармак», «Мінсоцполітика», Серійний завод «Антонов», «Київенерго», «Епіцентр», «Укртрансгаз», «Київгаз» та «Сбербанк».

Команди були розділені на  три групи по три команди в кожній. Матчі проходили по 15 хвилин тайм. У півфіналі зустрілись три переможці своїх груп: «Епіцентр», «Фармак», «Сбербанк» та четвертою командою стали представники «Укртрансгазу», які скориставшись порушенням регламенту з боку Депутатів Київради, яким було зараховано технічну поразку.

І вже за традицією переможець турніру мусив кинути виклик на наступні змагання, які відбудуться 22 квітня і мають назву «Ігри столичних підприємств». Капітан команди «Епіцентр» Володимир Гончаров  кинув виклик командам «Укртрансгаз», «Сбербанк» та «Фармак». Також, окрім футзалу, команди будуть змагатися ще в таких дисциплінах, як волейбол, стрітбол, настільний теніс, гирьовий спорт, армспорт, легка атлетика, шахи та  дартс.

Назад до новин

Ще більше новин