Кві 06, 2016

Компанія «Фармак» стала партнером проекту «Люди допомагають людям»

ВБО «Благодійний фонд “Фармак”» підтримав проект «Люди допомагають людям», який реалізовує Громадська організація «Громадський інформаційний простір».

Ця ініціатива покликана допомогти непрацездатним членам родин загиблих або зниклих безвісти  годувальників – учасників антитерористичних дій на Cході України.

Філя Іванівна Жебровська, Голова правління ВБО «Фармак»: «Наш Благодійний фонд практично з перших днів військового протистояння на Сході України підтримує захисників Вітчизни, котрі захищають кордони нашої держави. Це протистояння забрало чимало життів воїнів, залишивши сім’ї без годувальників.  Ми не могли бути осторонь. Щоб мати змогу підтримувати такі родини, наш Благодійний фонд долучився до проекту «Люди допомагають людям». Починаючи з березня 2016 року БФ «Фармак» щомісяця перераховує суму в розмірі 100 тис. гривень на рахунок засновника проекту – ГО«Громадський інформаційний простір». Ця організація, в свою чергу, розподіляє кошти на карткові рахунки членів родин, які втратили годувальника.

Кожен, хто хоче підтримати наших воїнів має це робити. Люди допомагають людям в важкі часи випробувань. Милосердя і мужність  тепер необхідні суспільству як ніколи. 

«Люди допомагають людям» – перша в Україні міжнародна платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих під час бойових дій. Ці люди найбільш вразливі, тому що втратили близьку людину і самі не можуть себе забезпечити. Це неповнолітні діти, люди похилого віку, інваліди та молоді мами, які виховують дітей віком до трьох років.

Назад до новин

Ще більше новин