Кві 29, 2015

Команда «Фармак» взяла участь у «Іграх столичних підприємств»

Збірна команда лідера фармацевтичного ринку – компанії «Фармак» взяла участь в п’ятому спортивному заході столичної спартакіади «Здоровий киянин» – «Ігри столичних підприємств». Спортивні змагання проходили 24-26 квітня 2015 року на базі спортивного комплексу Київського національного торгово-економічного університету.

Захід був присвячений 80-річчю Фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». «Фармак» став дебютантом «Ігор столичних підприємств». Загалом у змаганнях взяли участь 14 команд із різних столичних підприємств, вузів та з Мінсоцполітики.

Програма Ігор об’єднувала вісім видів спорту. Команда «Фармак» взяла участь в чотирьох із них – волейбол, легка атлетика, футзал та шахи. В перших двох фармаківці здобули перемогу, а в змаганнях із футзалу стали срібними чемпіонами.

Марко Лаврух, PR-менеджер компанії «Фармак»: «Майже місяць тому студентка Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Оксана Рядська, переможниця Фестивалю плавання «Містер батерфляй», кинула виклик нашій компанії доєднатися до спартакіади «Здоровий киянин». Ми його прийняли. Більше того, фармаківці активно зголошувалися взяти участь в різного виду змаганнях. Тому що кожен з них прагнув продемонструвати власним прикладом, що спорт – це вагомий крок на шляху до здорового життя. І будемо раді, якщо наш приклад спонукає інших людей до занять спортом».   

Назад до новин

Ще більше новин