Вер 12, 2012

Ланотан® Т – новий препарат для лікування глаукоми

«Фармак» розширив лінійку власних препаратів для лікування глаукоми. Компанія вивела на ринок новий препарат у формі очних крапель Ланотан® Т – комбінований лікарський засіб для лікування глаукоми. До складу новинки входять дві діючі речовини – латанопрост та тимолол.

Як відомо, глаукома – це захворювання, що виникає внаслідок порушення балансу між кількістю внутрішньоочної рідини, яка продукується оком, та кількістю внутрішньоочної рідини, яка спрямовується у кровоносне русло, що викликає підвищення внутрішньоочного тиску. На жаль, глаукома не піддається лікуванню. Її можна лише призупинити за допомогою спеціальних протиглаукомних препаратів. Усі протиглаукомні краплі необхідно застосовувати протягом усього життя або до проведення операції, яка не завжди є доцільною та ефективною. Крім того, більшість таких препаратів хворим на глаукому доводиться крапати в очі двічі-тричі на добу, що створює додаткові незручності для хворого.

Олена Алєксєєва, фахівець з маркетингу відділу маркетингу офтальмологічних та дерматологічних препаратів компанії «Фармак»: «Протиглаукомний препарат Ланотан® Т – комбінований препарат, до складу якого входять дві діючі речовини з протилежним механізмом дії – латанопрост та тимолол. Тимолол знижує секрецію внутрішньоочної рідини, а латанопрост – покращує її відтік. Подвійний механізм дії дає змогу впливати на розвиток глаукомного процесу навіть у хворих із розвинутою та запущеною стадією глаукоми, відтерміновуючи або, навіть, в деяких випадках, замінюючи протиглаукомні операції».

Крім ефективності, безумовною перевагою препарату Ланотан® Т є зручність його застосування – лише один раз на добу ввечері, що є комфортним для пацієнтів та підвищує схильність до призначеної лікарем терапії, а отже, і результативність лікування.

 

 

 

Назад до новин

Ще більше новин