Лис 08, 2018

Міжнародний день якості

Щороку в другий четвер листопада багато країн світу святкують Міжнародний день якості.

Його було започатковано 1990 року за ініціативи Європейської організації якості (незалежної некомерційної асоціації, що об’єднує 40 національних організацій якості європейських країн) та за підтримки Організації Об’єднаних Націй. Згодом тиждень, на який припадає цей день, було оголошено Європейським тижнем якості.

Для ПАТ «Фармак» у питаннях якості немає компромісів. У компанії впроваджена та постійно вдосконалюється система якості згідно з чинними регуляторними вимогами (GMP, ISO та інші) та відповідно до найкращих світових практик. Щороку компанія проходить приблизно 15 зовнішніх інспекцій та аудитів.

19 виробничих дільниць ПАТ «Фармак» сертифіковані на відповідність вимогам GMP Державною службою лікарських засобів та контролю за наркотиками; 14 виробничих дільниць мають сертифікати GMP, видані регуляторними органами європейських країн (Хорватія, Польща, Німеччина); впроваджені та сертифіковані системи відповідно до ISO 9001, ISO 13485, ISO 22000, ISO 14000, OHSAS 18001.

Система спрямована на забезпечення та постійне підтримання належного рівня якості продуктів і дотримання вимог поточних належних практик у системах: забезпечення якості, логістика, виробництво, пакування та маркування, приміщення та обладнання, контроль якості, розробка та дослідження, а також вдосконалення бізнес-процесів компанії.

 

Назад до новин

Ще більше новин