Лис 09, 2018

Виконавчий директор ПАТ «Фармак» на Українському фармацевтичному форумі виступив із кейсом про вихід на ринок Австралії

Австралійський ринок вважається добре регульованим – на рівні зі США, ЄС. Тому мало яка з українських компаній має можливість постачати свою продукцію в цю країну. Частка продажів до регіону Австралія та Океанія в українському експорті фармпродукції становить лише 0,3%.

«”Фармак” сьогодні – заледве не єдина українська фармкомпанія, яка експортує до Австралії. Нам знадобилося небагато часу, щоби вийти на цей ринок. Адже наша продукція відповідає високим вимогам, які потрібні для постачання продукції в цей регіон. У 2015 році відбулися перемовини з представниками міжнародної компанії з офісом у Австралії. А у 2017-му “Фармак” відвантажив першу партію до цієї країни. Наявність сертифікату регуляторного органу Австралії полегшує вихід на інші ринки. Наша мета – збільшити експорт у структурі продажів до 40% у найближчі п’ять років. Впроваджена фармацевтична система якості та інноваційні підходи у виробництві дають нам змогу експортувати в добре регульовані ринки. Наші найближчі горизонти – країни ЄС (Німеччина, Великобританія), США, Мексика, Об’єднані Арабські Емірати», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

Нагадаємо, 7–8 листопада в Києві відбувся Український фармацевтичний форум, організований Adam Smith Conferences. Захід зібрав понад 150 представників українських та міжнародних компаній.

Назад до новин

Ще більше новин