Лип 09, 2018

ПАТ «Фармак» отримав сертифікат GMP європейського регуляторного органу HALMED (республіка Хорватія)

У європейській базі  EMA розміщено сертифікат GMP, виданий регуляторним органом Хорватії за результатами інспектування ПАТ «Фармак»,  що проходило в період з 18 по 22 грудня 2017 року.

Сертифікат видано терміном на 3 роки, він розповсюджується на 13 виробничих дільниць з виробництва стерильних та нестерильних лікарських засобів.

«Якість – основний принцип роботи «Фармак». Проходження міжнародної інспекції ще раз доводить високу якість продукції, яку випускає компанія, та ефективне функціонування фармацевтичної системи якості.  Позитивний результат проходження інспекції дозволить розширити присутність компанії «Фармак» на європейських та інших зарубіжних ринках . Станом на липень 2018 року європейський сертифікат GMP мають 14  дільниць компанії. Щороку «Фармак» проходить приблизно 15 міжнародних перевірок. Це дозволяє нам експортувати нашу продукцію у більш ніж 20 країн світу. Частка експорту в продажах компанії складає 25,1%. До 2020 року ми плануємо наростити частку експорту до 40%» – зазначив Володимир Костюк, т. в. о. виконавчого директора ПАТ «Фармак».

Нагадаємо, що у грудні відбулася вже третя інспекція ПАТ «Фармак» даним регуляторним органом, під час якої вісім виробничих дільниць були інспектовані повторно, а п’ять – вперше.

Назад до новин

Ще більше новин