Жов 25, 2018

ПАТ «Фармак» у ТОП-200 найбільших роботодавців України

Журнал Державної фіскальної служби «РЕЙТИНГ. Бізнес в офіційних цифрах» опублікував рейтинг роботодавців України. ПАТ «Фармак» увійшов до топ-200 рейтингу.

Люди – одна з основних цінностей «Фармак». У Компанії працюють більш ніж 2500 осіб. Усі працівники отримують конкурентну та офіційну заробітну плату та є соціально захищеними. Кожен має медичне страхування. Компанія регулярно направляє працівників  на навчання як в Україні, так і за кордон. У «Фармак» на постійній основі діють проекти з розвитку персоналу: «Школа молодого керівника», «Школа розвитку менеджерів», «Школа лідерства». Також «Фармак» співпрацює з профільними вишами України. У такий спосіб надається можливість професійного та кар’єрного розвитку для працівників. Більш ніж 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами. Сьогодні у «Фармак» працюють 40 кандидатів наук і 5 докторів наук.

У «Фармак» функціонує корпоративна бібліотека – єдина бібліотека в складі фармацевтичної компанії в Україні. На сьогодні в ній налічується 9 тис. видань. З 2012 року в бібліотеці функціонує програма IRBIS. «”Фармак” привабливий як роботодавець, насамперед, тому, що це прозора та відповідальна компанія. Ми дбаємо про наших працівників. Ми навчаємо наших працівників, надаємо можливість кар’єрного зростання. Ми хочемо, щоби в Україні залишалися жити та працювати талановиті люди, які будуть розвивати економіку та промисловість країни. Тому ми слідкуємо, щоби заробітна плата в нас була вищою, ніж у середньому на ринку. За останні п’ять років середня заробітна плата у “Фармак” збільшилась у 2,3 раза», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин