Гру 01, 2016

ПАТ «Фармак» став членом спільноти ISPOR

     У листопаді 2016 року «Фармак» став членом International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research — ISPOR. Організація ISPOR сприяє втіленню в світову практику охорони здоров’я результатів фармакоекономічних досліджень (наукові дослідження, що оцінюють вплив на охорону здоров’я пацієнта, включаючи результати клінічних та економічних випробувань).

    Міжнародне товариство з фармакоекономічних досліджень (International Society for Pharmacoeconomics and Outcomes Research — ISPOR) – це некомерційна громадська організація, яка створена з метою обміну освітніми та науковими даними. Організація ISPOR сприяє втіленню в світову практику охорони здоров’я результатів фармакоекономічних досліджень (наукові дослідження, що оцінюють вплив на охорону здоров’я пацієнта, включаючи результати клінічних та економічних випробувань).

Всього у товаристві налічується понад 9500 членів з різних інституцій, університетів та компаній з усього світу. Фармак став однією із 29 компаній-членів ISPOR, наряду з такими фарм. компаніями як Johnson&Johnson, Merck та Lilly.

Олег Сяркевич, директор з розвитку бізнесу ПАТ «Фармак»: «У зв’язку із введенням в дію у 2017р. постанови «Про запровадження відшкодування лікарських засобів» Урядом України, питання фармакоекономіки стають ключовими при розгляді включення продукту у портфель компанії і відповідно, до списку компенсацій. З огляду на це ми звертаємося до досвіду Европейського Союзу, США з приводу перетворення результатів фармакоеконімічних досліджень в аргументовані рішення, які приймаються у сфері охорони здоров’я. Членство в ISPOR надає Фармак можливість брати участь у міжнародних наукових конгресах та освітніх курсах, навчальних тренінгах. «Фармак» отримає доступ до фамакоекономічних звітів та наукових статей, що публікуються організацією, а також наша компанія зможе публікувати дані своїх досліджень на розгляд науковій спільноті.»

«Фармак» взяв участь у «19 щорічному Європейському конгресі», який відбувся у Відні в листопаді цього року. Конгрес відвідав директор з розвитку бізнесу ПАТ «Фармак» Сяркевич Олег Романович і представив стендову доповідь на тему «Реімбурсація інсуліну для лікування діабету: перспективи впровадження у сфері охорони здоров’я України».

Назад до новин

Ще більше новин